G. Nin Değişen Yaşamı

Merhaba;gülümse

Beni çok rahatsız eden fazla kilolardan nefes terapisi sayesinde kurtulabileceğimi öğrenince kiminle çalışabilirim diye araştırırken tesadüfen tanıştım Yeşim Hanım la.

1 yıl öncesi bütün dünya bir enkaz olmuş ben altında kalmış nefessiz, çaresiz en acısı bi başıma yalnız kalmış gibi hissettiğim bir zaman da kesişti yollarımız.

Çaresizlik beni öfkeli, mutsuz bir insan yapmıştı. İlk gördüğüm anda bana enerjisi ile iyi geleceğini hissetmiştim. Beraber çalışmaya başladıktan kısa süre sonra hep zor konuşan, hep kendim hallederim diyen ben nasıl hiç bir şeyi çözemediğimi, üzerime ne kadar yük yüklediğimi , nefessiz kalışımın sebebinin aslında tüm bunların olduğunu fark ettim.

Bugün kendime baktığımda kat ettiğim yolu, aradaki farkı görünce kendisine olan hayranlığım biraz daha artıyor. Gerçek anlamda sadece nefes almaya başlamadım yaşamaya da başladım ve yaşıyor olmak o kadar güzel ki. Bende ki değişimi kendimin dışında etrafımdakilerin de fark ediyor olması başarısının da ayrıca bir göstergesi. Kendi deyimiyle yolculuğumda bana yaptığı ”’yol arkadaşlığı”, yakınlığı ve samimiyeti için kendisine minnettarım.

Tüm kalbimle bana ve hayatıma kattığı fiziksel ve ruhsal tüm güzellikler için teşekkür ederim.

Teşekkürler sevgili G. Hayatın daima tüm güzelliklerle  dolu olsun 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.