2015 Çıralı Etkinliği

2015 Çıralı Etkinliği

23 Mayıs 2015 teYoga Antalya Çıralı Etkinlik-24, nefes yoga meditasyon etkinliğimizi, ÇIRALI Kimera Lounge Otel’de gerçekleştirdik. 30 kişilik bir yoga ekibiyle öğlen otele giriş yaptık ve herkes deniz ya da havuz keyfi yaşamak için önce serbest zaman geçirdi.

Saat 17.00 de biraraya gelerek çimlerin üzerinde harika bir yoga deneyimi için heyecanlanırken, bir yağmur bulutu önce bizi şahane bir şekilde arındirdı. Yağmur ve güneşin bir arada olduğu bir 10 dakikanın ardından, havanın huzur verici etkisi mis gibi toprak kokusuyla keyifli bir yoga seansı yaşadık.

Akşam 19.00 da otelin leziz mutfağının sunumuyla akşam bol sohbetli, güzel paylaşımlar olan lezzetli bir yemek yedik.

Yemeğin ardından sahilde ıslak odunları yakma becerisi gösteren bir kaç arkadaşımızın yardıYoga Antalya Çıralı Etkinlik-52mıyla sohbetimize ateş başında şarkılar eşliğinde devam ettik.

Farklı yerlerden birbirini tanımayan ortak noktaları ben ve yoga olan bu insanlar birbirleriyle müthiş bir uyum içine girdiler. Yüzlerimizde huzur ve gülümseme hakimdi.

Ertesi sabah saatler 05 45 i gösterirken deniz kenarında toplanmaya başladık. Güneşin doğuşunu NEFES ve YOGA ile karşıladık. Süper bir deneyimdi.

Artan enerjimizle bir dağ yürüyüşünü gözümüze kestirdik. Yürüyüş sırasında açılan nefesimizle çiçeklerin kokusu deniz kokusuyla birleşiyordu. Yürüyüşün ardından, otelimize dönerek birbirinden güzel doğal besinlerin olduğu açık büfe kahvaltımızdan sonra kimileri denizi, kimileri havuzu, kimileri ise bol sohbetli kahve keyfini tercih etti.

Herkes mutlu, huzurlu ayrılırken yanımızdan, bir daha ne zaman tekrarlıyoruz sorusu ise benim doyum noktam oldu. Her şey yolunda gitmişti.

Yoga Antalya Çıralı Etkinlik-54Tam olarak 30 kişiyiz bu etkiliğin içinde yer alan. Çoğu birbirini hiç tanımıyordu. Gelenlerin ortak noktaları yoga ve Ben dim.. Buna rağmen herkes birbiriyle kaynaştı ve çok güzel bir paylaşım vardı aramızda. Bu güzel paylaşımın ana sebebi gelen herkesin kendi insancıl yapıları, güzel yürekleri ve yogayla bağlantıları olmasıydı.

Bir kez daha uyum içinde güzel enerjilerini bizimle paylaşan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Bir daha ki etkinliğimiz Eylül ayı içerisinde olacaktır.

Kişisel Gelişim Uzmanı * Yoga Eğitmeni * Nefes terapisti  yesimyoga

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.